Una din subcategoriile fondurilor europene este scrierea de proiecte.

Scriere de proiecte

Ai o idee de afacere pentru care ți-ai dori să obții fonduri nerambursabile, însă nu știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi? Cel mai probabil, ai nevoie de un sfat avizat de la consultanți în domeniu. Echipa Kinross oferă servicii de scriere și implementare proiecte finanțate prin fonduri europene, te ajută să atragi finanțările dorite și să oferi viață ideii tale.

În ceea ce privește procesul de scriere de proiecte pe bază de Fonduri europene, echipa Kinross vă va oferi sprijin din momentul în care proiectul dumneavoastră este doar la stadiul de idee, până în momentul implementării, respectiv monitorizării proiectului. În același timp, vă vom oferi consultanță pentru definirea conceptului, dar și consultanță pe parcursul evaluării din partea Autorității de Management.

Detalii aici

Implementare

Implementarea proiectului este un proces complex, care cuprinde mai multe etape pe care trebuie să le ai în vedere. Această etapă cuprinde prefinanțarea, rambursarea, mecanismul cererii de plată, verificarea cererilor de rambursare prin vizite la fața locului, TVA, contabilitate, derularea procesului de achiziții în cadrul proiectelor prin POCU, conflictul de interese, informarea și publicitatea proiectului și teme orizontale.

Printre etapele pe care le cuprinde implementarea proiectului dumneavoastră se numără prefinanțarea, rambursarea, mecanismul cererii de plată, TVA, derularea procesului de achiziții în cadrul proiectelor prin POCU, conflictul de interese, informarea și publicitatea proiectului.

Detalii aici
Fondurile europene includ procesul de implementare a proiectelor.
O subcategorie a fondurilor europene este monitorizarea proiectelor.

Monitorizare

Etapa de monitorizare începe în momentul în care este semnat contractul de finanțare, iar finalul etapei de monitorizare este reprezentat de expirarea perioadei de sustenabiliate. Pe toată durata acestui proces, beneficiarul va colabora cu un ofițer de proiect nominalizat sau organism intermediar (OIR/OI). OI va realiza diverse verificări administrative, verificari la fața locului sau monitorizari ex-post.

Printre etapele procesului de Monitorizare se numără rapoarele trimise către OI responsabil, vizitele administrative și monitorizarea sustenabilății proiectului. Totodată, vizitele administrative pot fi vizite realizate în perioada de implementare și vizite de monitorizare pentru asigurarea sustenabilității rezultatelor

Detalii aici
Solicită ofertă