Consultanta finaciara este unul dintre serviciile pe care le ofera compania Kinross. Servicii Un serviciu pe care il ofera compania Kinross oferirea de consultanta in domeniul fondurilor europene. Fonduri europene Printre serviciile pe care le ofera compania Kinross, se numara si training-urile. Training-uri
Un serviciu pe care il ofera compania Kinross oferirea de consultanta in domeniul fondurilor europene.

Fonduri europene

Ai o idee de afacere pentru care ți-ai dori să obții fonduri nerambursabile, însă nu știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi? Cel mai probabil, ai nevoie de un sfat avizat de la consultanți în domeniu. Echipa Kinross oferă servicii de scriere și implementare proiecte finanțate prin fonduri europene, te ajută să atragi finanțările dorite și să oferi viață ideii tale.

În ceea ce privește ideea dumneavoastră de proiect, echipa Kinross vă va fi alături din momentul stadiului de idee, până în momentul în care aceasta se transformă într-o afacere de succes. Pe scurt, în ceea ce privește Fondurile Europene, vă vom fi alături atât în momentul scrierii proiectului, cât și al implementării și monitorizării.

Detalii aici

Training-uri

Echipa Kinross te poate ajuta cu training-uri despre educatia ecologica, prin intermediul carora vei invata sa privesti ecologia mai departe decat o stiinta, vei intelege de ce ecologia este o ramura a biologiei si vei sti cum sa o definesti si vei afla cum comportamentul oamenilor afecteaza mediul de existenta al fiecarei fiinte de pe Terra. 

Training-urile pentru educație ecologică sunt adresate copiilor care îți doresc să afle informații despre Terra, celor care îți doresc să afle despre cum comportamentul indivizilor afectează viața altor vietăți și copiilor care vor să afle cum pot preveni acest impact.

Detalii aici
Printre serviciile pe care le ofera compania Kinross, se numara si training-urile.

În ceea ce privește fondurile europene, oferim consiliere în domeniul scrierii, implementării și monitorizării unui proiect. Practic, vă vom fi alături pe tot parcursul proiectului dumneavoastră, de la stadiul de idee, până la cel de afacere sustenabilă.

Ce ne-a motivat, însă,  în demersul nostru de realizare a training-urilor și oferirea de consultanță? În principiu, ne dorim să oferim consultanță tuturor antreprenorilor la început de drum, dar nu numai, pentru a-și dezvolta o afacere sustenabilă și de succes. În ceea ce privește training-urile pentru educația ecologică, am realizat că impactul omului asupra planetei nu este pe deplin conștientizat. Prin intermediul unor module explicate pe înțelesul copiilor, ne dorim să îi ajutăm pe micuți să conștientizeze importanța acțiunilor lor asupra mediului, dar și cum să prevină acest impact și să ajute la economisirea resurselor neregenerabile.